Diensten

Wij verlenen uiteenlopende diensten aan particulieren en ondernemers. Hieronder vindt u een greep uit de diensten die wij verlenen. Heeft u op een andere manier juridische hulp nodig? Of wilt u meer over onze diensten te weten komen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Juridische brief schrijven

Een conflict kan tegenwoordig snel ontstaan. Toch kan het soms ook weer eenvoudig worden opgelost. Het schrijven van een juridische brief met de juiste juridische termen kan een snelle en eenvoudige oplossing van het conflict zijn. Wij kunnen een juridische brief voor u schrijven en opsturen. Reageert de andere partij niet? Dan sturen wij gratis een herinneringsbrief.

Juridisch document maken

Omdat een juridisch conflict snel kan ontstaan, is het belangrijk om uw afspraken goed vast te laten leggen. Wij kunnen uw afspraken deskundig vastleggen in een overeenkomst of een ander juridisch document. Hiermee kunt u conflicten voorkomen.

Juridische brief en/of document laten controleren

Vaak moet een juridische brief of een juridisch document voldoen aan bepaalde, specifieke vereisten. Daarom kunt u een juridische brief of juridisch document, zoals een overeenkomst of bezwaarschrift, die u zelf heeft gemaakt, door ons op juistheid laten controleren. Hiermee voorkomt u juridische misstappen.

Bestuderen van uw rechten en plichten, gevolgd door een advies

Meestal is het lastig om uw rechten en plichten helder te hebben bij een conflict. Daarom kunnen wij uw rechten en plichten voor u uitzoeken. Wij bestuderen uw situatie, bepalen aan de hand hiervan uw rechten en plichten en kunnen u vervolgens adviseren over het oplossen van het conflict en/of de te nemen vervolgstappen.